BM - Most Loved Top 20

Rahsia Kulit Sempurna CC Cream Sunscreen SPF 15 - RM75 8 Manfaat Dalam 1 Juga dikenali sebagai “pembetulan tona kulit”, Mary Kay® CC Cream Sunscreen SPF 15 menawarkan lapan manfaat dalam satu langkah untuk kemasan kulit yang sempurna. 1 6 2 7 3

Melindungi Lindungi daripada sinaran UVA dan UVB yang merosakkan kulit. Mencerahkan Menyerlahkan kekilauan kulit serta-merta dan mencerahkan kulit. Membetulkan Dengan Liputan Ringan Pigmen berasaskan mineral membantu membetulkan tampilan cela dan menambahbaikan tampilan keseluruhan kulit anda.

Menghidrat Menghidrat selama 10 jam. Kulit terasa lembap serta-merta. Dirumus dengan emolien yang melembap dan menyuburkan kulit. Mengurangkan Tanda-Tanda Penuaan yang Ketara Garis-garis halus yang kelihatan kurang ketara dapat mewujudkan tampilan kulit yang lebih muda. Ia juga membantu meminimumkan penampilan liang pori dan menambahbaikan tekstur kulit dengan ketara. Mempertahankan Produk ini mengandungi antioksidan untuk mempertahankan kulit daripada radikal bebas yang merosakkan kulit.

8

4

Mengurangkan Kemerahan Memberi kelegaan yang ketara dan

meminimumkan tampilan kemerahan kulit. Ia dirumus dengan Vitamin E dan ekstrak botani untuk menenangkan dan melegakan kulit. Menyamar

5

2:25/5:46

Menyamar penampilan jerawat serta-merta dan memudarkan kesan jerawat yang lalu. Tidak komedogenik dan bebas minyak, ia menenangkan dan memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit yang bermasalah. CC Cream dirumuskan dengan ekstrak daripada kulit pokok willow, iaitu sumber semula jadi asid salisilik.

13

Powered by